Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult
Iata o mancare traditionala din Botswana numita Seswaa.
Mi-a placut foarte mult si este interesanta caci carnea este gatita de 2 ori : fiarta in apa la cuptor in cocota acoperita si apoi maruntita si prajita la tigaie.
Foarte buna aceasta reteta, a fost apreciata de toti.
https://www.blogulluicatalina.com/2019/09/carne-de-vita-inabusita-botswana.html
Puneti cuburile de carne intr-o cocota, oala. Asezonati de sare si piper, acoperiti cu apa carnea, puneti foaia de dafin si cimbrul uscat.
Acoperiti si dati la cuptor timp de 2h -2h30 la 180 °C.
Scoateti din cuptor, scurgeti carnea si taiati-o fasii subtiri. Pastrati supa lasata.
Incalziti o tigaie cu cateva linguri de ulei.
Prajiti ceapa, usturoiul cu un pic de parika afumata.
Adaugati carnea maruntita si colorati-o. Am pus un pic de supa si o lingura de concentrat de rosii si am lasat sa scada si sa se caramelizeze.
Trebuie sa fie un pic crocanta . Asezonati: boia de ardei, sare , piper.
Pueti servi cu mamaliga africana Ugali- aveti aici reteta.
Minunata cu paste, cartofi... etc
Condimentati-o dupa gustul dvs.
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
citeste mai mult